1ο φεστιβάλ χάντμπολ στη Λάρισα και 4rd Dionisos Handball Open Day

Διοργανωτές ο Δήμος Λάρισας και το Larissa Handball Club.

Το Σαββάτο 15 Οκτώβριου 2016 και ώρες 10:00-13:00 στην κεντρική πλατεία της πόλης ο Δήμος Λάρισας και το Larissa Handball Club διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ υπαίθριου χάντμπο.

«Φέρτε τα παιδιά σας αυτό το Σαββάτο να παίξουν, να χαρούν, να βγουν έξω στη πόλη, να συναντήσουν τους φίλους τους, να γίνουν ομάδα… Τάξεις Ε και ΣΤ.

Να μάθουν το χάντμπολ !!!»

 

Larissa Handball Club

 

4rd Dionisos Handball Open Day

Άλλη μια σημαντική εκδήλωση στην Άνοιξη με την συμβολή της ΕΑΠ/ΟΧΕ.

Περισσότερα από 150 παιδιά έκαναν πράξη το σύνθημα «Έλα με το φίλο σου και έλα να παίξεις χάντμπολ» και πήραν μέρος στην 4η Γιορτή Χάντμπολ Διονύσου «4rd Dionisos Handball Open Day» που οργάνωσε η Επιτροπή Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Χάντμπολ (ΕΑΠ/ΟΧΕ) , σε συνεργασία με το Δήμο Διονύσου στο κλειστό γυμναστήριο Άνοιξης.

Παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών από όλα τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Διονύσου απόλαυσαν ένα γεμάτο αθλητικό 3ωρο, έπαιξαν, διασκέδασαν και γνώρισαν το χάντμπολ υπό την καθοδήγηση του Περιφερικού Ομοσπονδιακού Προπονητή Ανάπτυξης της ΟΧΕ Κώστα Κότσιρα, ο οποίος είναι για 4η συνεχόμενη χρονιά προπονητής και του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ.

Η αυλαία της εκδήλωσης «έπεσε» με έναν ξεχωριστό αγώνα χάντμπολ που έδωσαν οι γονείς των παιδιών που συμμετείχαν, κατεβαίνοντας από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν παρέλαβαν από τον Γενικό Αρχηγό του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ Γιώργο Κασιμάτη, αναμνηστικό έπαινο συμμετοχής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Βασίλης Κοκμοτός και η Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνα Αυγέρη.

Ο Αναπτυξιακός Προπονητής της ΟΧΕ και του Α.Ο Άνοιξης Κώστας Κότσιρας στον χαιρετισμό του προς τους γονείς των παιδιών, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το χάντμπολ ως άθλημα, διαμορφώνει υγιείς χαρακτήρες και προσωπικότητες. Ευχαρίστησε τους γονείς για το αδιάλειπτο ενδιαφέρον που δείχνουν να γνωρίσουν τα παιδιά τους όλα τα αθλήματα, να αποκτήσουν ερεθίσματα και να βρουν τελικά αυτό που τους ταιριάζει.

Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης Μάριος Λουκάτος, με αφορμή την επιτυχημένη πραγματοποίηση της 4η Γιορτής Χάντμπολ Διονύσου εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του συλλόγου προς την ΕΑΠ/ΟΧΕ αλλά και τους πολύτιμους χορηγούς και αρωγούς του συλλόγου τον εφοπλιστή κ. Αθανάσιο Μάρτιο , τους μελισσοπαραγωγούς «ΜΕΛΙΜΑ», το βιβλιοπωλείο «Θ.ΚΥΡΙΑΚΗΣ», το σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» και την εταιρεία υπηρεσιών design και γραφιστικών «LIGHTING ART.GR»

 

ΑΟ Άνοιξης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Αθλητικός Σύλλογος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

 

Διεύθυνση
Νικολάου Τρυπιά 31
143 41, Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πληροφορίες 

ΟΜΑΔΕΣ

 
Ομάδα Ανδρών
Ομάδα Εφήβων
Ομάδα Παίδων
Ομάδα Παμπαίδων Α
Ομάδα Παμπαίδων Β
Ομάδα Μίνι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

Ιωνικός Αθλητικός Σύλλογος Ν.Φ.
http://www.ionikosnf.gr

 

Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Ο.Χ.Ε.
http://www.handball.org.gr

 

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρησης Ατιικής

ionikosnf handball logo big

© 2016 Ionikos NF Handball. All Rights Reserved.