Να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας

Δηλώσεις της Αγνής Ζυγούρα για τα παιχνίδια της Εθνικής Γυναικών.

Ξεκίνησε στο Αμύνταιο η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017 (Σάλα, Σλοβακίας 25-27/1). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες κόντρα στο Ισραήλ την Παρασκευή (18/11, 18:00) και το Σάββατο (19/11,12:00), στο κλειστό του Αμυνταίου.

Η Εθνική Γυναικών επιστρέφει μετά από 4,5 χρόνια στο Αμύνταιο για να αγωνιστεί (έστω και σε φιλικό). Τελευταία φορά είχε παίξει μπροστά στο χαντμπολικό κοινό της περιοχής τον Μάιο του 2012 κόντρα στην Σερβία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η διεθνής περιφερειακή της Νέας Ιωνίας, Αγνή Ζυγούρα δήλωσε: «Οι αναμετρήσεις της προκριματικής φάσης, του παγκοσμίου πρωταθλήματος, αποτελούν μια καλή ευκαιρία, να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, καθώς έχουμε να αγωνιστούμε σε επίσημη διοργάνωση από το 2014. Αντικειμενικά η υπόθεση πρόκριση είναι δύσκολη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα επιδιώξουμε να είμαστε ανταγωνιστικές, καθώς ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα σε μια εκ των αναμετρήσεων με Σλοβακία, Λιθουανία ή Ουκρανία, θα βελτιώσει τη θέση της χώρας στο γενικό πίνακα κατάταξη της EHF. Απευθύνουμε κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της περιοχής, να έρθει στο ΔΑΚ Αμυνταίου και να στηρίξει τις προσπάθειες μας στις δύο φιλικές αναμετρήσεις απέναντι στο Ισραήλ με το δικό του μοναδικό τρόπο».

*Ρεπορτάζ Γιώργος Θεοχαρίδης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Αθλητικός Σύλλογος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

 

Διεύθυνση
Νικολάου Τρυπιά 31
143 41, Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πληροφορίες 

ΟΜΑΔΕΣ

 
Ομάδα Ανδρών
Ομάδα Εφήβων
Ομάδα Παίδων
Ομάδα Παμπαίδων Α
Ομάδα Παμπαίδων Β
Ομάδα Μίνι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

Ιωνικός Αθλητικός Σύλλογος Ν.Φ.
http://www.ionikosnf.gr

 

Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Ο.Χ.Ε.
http://www.handball.org.gr

 

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρησης Ατιικής

ionikosnf handball logo big

© 2016 Ionikos NF Handball. All Rights Reserved.