Διάθεση και Σθένος

Η συνέντευξη Τύπου των φιλικών αγώνων Ελλάδας- Ισραήλ.

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, η συνέντευξη Τύπου, ενόψει των δύο φιλικών αναμετρήσεων (Παρασκευή 18/11 στις 18:00 και Σάββατο 19/11 στις 12:00) ανάμεσα στις γυναικείες εθνικές ομάδες χάντμπολ Ελλάδος και Ισραήλ.

Οι αγώνες διεξάγονται στα πλαίσια της προετοιμασίας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017 (25-27/11).

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Ιωάννης Στρατάκης (Μέλος Δ.Σ. ΟΧΕ, πρόεδρος Φιλώτα): «Έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τις εθνικές ομάδες της Ελλάδας και του Ισραήλ, που προετοιμάζονται εντατικά για τους προκριματικούς αγώνες του παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2017. Η Εθνική ομάδα των γυναικών αδιαμφισβήτητα έχει βρει ένα φιλόξενο σπίτι εδώ στο Αμύνταιο, με το Δήμο να τηρεί στο ακέραιο το μνημόνιο συνεργασίας, που έχει υπογράψει με την ΟΧΕ».

Κων/νος Θεοδωρίδης (Δήμαρχος Αμυνταίου): «Καλωσορίζω τις αποστολές των δύο ομάδων, εδώ στο Αμύνταιο. Ο Δήμος οφείλει πέρα των όποιων διήμερών συμφωνιών με την ΟΧΕ, να στηρίζει το χάντμπολ, καθώς το Αμύνταιο είναι η γενέτειρα του. Ευελπιστώ η εθνική μας ομάδα μέσα από αυτήν την προετοιμασία να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και σε αγωνιστικό επίπεδο».

Τόμι Σεντίκ (Ομοσπονδιακή τεχνικός Ισραήλ): «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της περιοχής για τη ζεστή φιλοξενία τους, είναι αλήθεια ότι οι δύο Εθνικές ομάδες έχουν δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας, οι οποίοι ευελπιστούμε να διευρυνθούν και σε επίπεδο ηλικιακών κατηγοριών».

Ορ Τούρκεμαν (Αρχηγός Ισραήλ): «Ευχαριστούμε το Αμύνταιο για τη φιλοξενία, είμαι σίγουρη ότι τα δύο φιλικά παιχνίδια απέναντι στην Ελλάδα, θα μας βοηθήσουν να ανταποκριθούμε στις επίσημες υποχρεώσεις μας, απέναντι σε Ιταλία και Πορτογαλία, για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου».

Μενέλαος Δανήλος (Ομοσπονδιακός τεχνικός Ελλάδος): «Θα ήθελα με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Δήμο Αμυνταίου και την Π.Ε. Φλώρινας , που έχουν αγκαλιάσει την Εθνικά ομάδα γυναικών. Οι αθλήτριες έχουν επιδείξει διάθεση και σθένος σ’ αυτή τη νέα αρχή, γι’ αυτό και θέλουμε η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στις απαιτητικές αναμετρήσεις που μας περιμένουν στη Σλοβακία (25-27/11), για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος».

Αλέξανδρος Ταρινίδης (Ομοσπονδιακός τεχνικός Ελλάδος): «οι αγώνες –σήμερα και αύριο κόντρα στο Ισραήλ , θα αποτελέσουν ένα δείγμα της φιλοσοφίας και των στοιχείων που θέλουμε να περάσουμε σ΄ αυτή την ομάδα, τα οποία θα επιδιώξουμε να αναδείξουμε και στις επίσημες υποχρεώσεις. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των αθλητριών».

Ευάγγελος Ακριτίδης (Αντιδήμαρχος Αμυνταίου): «Είναι χαρά μας να υποδεχόμαστε την Εθνική ομάδα χάντμπολ γυναικών στο Αμύνταιο.
Οι αθλήτριες μας , αποτελούν πρότυπο για τα παιδιά της περιοχής και ένας ακόμα στόχος μέσα από τη συνεργασία (Δήμου- ΟΧΕ) είναι να ωθήσουμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό. Εύχομαι, να γίνει καλά παιχνίδια, τα οποία θα συνοδευτούν από επιτυχίες για το εθνικό μας συγκρότημα».

Χρήστος Τζουβάρας (Τεχνικός συντονιστής Εθνικής ομάδας): «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προετοιμάζονται η Εθνική μας ομάδα. Είναι όλα έτοιμα, για την σημερινή και αυριανή φιλική αναμέτρηση απέναντι στο αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ισραήλ, πιστεύω ότι θα γίνουν καλά παιχνίδια, τα οποία ο κόσμος της περιοχής θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά».

Φραγκούλα Παπανικολάου (Αρχηγός Ελλάδος): «Εκ μέρους και των συναθλητριών μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Αμύνταιο, για τη φιλοξενία. Έχουμε δουλέψει αρκετά τόσο σε τεχνικό επίπεδο, όσο και σε φυσική κατάσταση, ως εκ τούτου θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τις επίσημες μας υποχρεώσεις στην Σλοβακία, όπου περιμένουμε να έχουμε και τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχαρίδης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Αθλητικός Σύλλογος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

 

Διεύθυνση
Νικολάου Τρυπιά 31
143 41, Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πληροφορίες 

ΟΜΑΔΕΣ

 
Ομάδα Ανδρών
Ομάδα Εφήβων
Ομάδα Παίδων
Ομάδα Παμπαίδων Α
Ομάδα Παμπαίδων Β
Ομάδα Μίνι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

Ιωνικός Αθλητικός Σύλλογος Ν.Φ.
http://www.ionikosnf.gr

 

Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Ο.Χ.Ε.
http://www.handball.org.gr

 

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρησης Ατιικής

ionikosnf handball logo big

© 2016 Ionikos NF Handball. All Rights Reserved.