Ελλάδα - Βουλγαρία 34-17 (16-9)

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Εφήβων κόντρα στην Βουλγαρία.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις φιλικές αναμετρήσεις με την Βουλγαρία η Εθνική Εφήβων, η οποία επικράτησε 34-17 (ημίχρονο 16-9) στο πλαίσιο του πενθήμερου καμπ προετοιμασίας που πραγματοποιεί στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα συνεχίσει προπονήσεις μέχρι την Τρίτη, ενώ το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα ξεκινήσει το τελευταίο καμπ προετοιμασίας, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα αρχίσει ανήμερα της Παναγίας στην Λιθουανία.

«Είμαι ευχαριστημένος από το δεύτερο παιχνίδι. Μέσα σε λίγες ώρες διορθώσαμε πολλά πράγματα, κάτι που δείχνει ότι μπορούμε να προσαρμοζόμαστε. Ωστόσο χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά στη σταθερότητα. Προσπαθούμε να κρατήσουμε ζεστό έναν πυρήνα 30 αυλητών. Θέλουμε η Εθνική να είναι ένας ζωντανός οργανισμός για τα επόμενα χρόνια», σχολίασε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Δημητρούλιας.

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Μαντζόπουλος, Λιόλιος 2, Στίγγας 2, Τότος 4, Νικολούτσος 3, Παπαδόπουλος, Τσακουρίδης 2, Κουτσόπουλος 2, Ασβεστάς 1, Κολλύρης, Καλόμοιρος 3, Λιάπης 2, Σαλαπάτας 1, Καραμπουρνιώτης 5, Ανθομελίδης 4, Τριανταφυλλίδης 3, Δεληζάνος 1.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Αθλητικός Σύλλογος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

 

Διεύθυνση
Νικολάου Τρυπιά 31
143 41, Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πληροφορίες 

ΟΜΑΔΕΣ

 
Ομάδα Ανδρών
Ομάδα Εφήβων
Ομάδα Παίδων
Ομάδα Παμπαίδων Α
Ομάδα Παμπαίδων Β
Ομάδα Μίνι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

Ιωνικός Αθλητικός Σύλλογος Ν.Φ.
http://www.ionikosnf.gr

 

Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Ο.Χ.Ε.
http://www.handball.org.gr

 

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρησης Ατιικής

ionikosnf handball logo big

© 2016 Ionikos NF Handball. All Rights Reserved.