Η MIZUNO στο πλευρό της ΟΧΕ

Η αθλητική εταιρεία ανέλαβε χορηγός της Εθνικής ομάδας Ανδρών.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία αθλητικών ειδών Mizuno για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Mizuno είναι πλέον επίσημος χορηγός της Εθνικής Ανδρών, την οποία και θα προμηθεύει με έναν σημαντικό αριθμό υποδημάτων ανά έτος.

Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για αυτή την συνεργασία που είναι σημαντική για την λειτουργία της Εθνικής ομάδας. Ευχαριστούμε θερμά την Mizuno για την χορηγία και την στήριξη της στην Ομοσπονδία. Η διαχρονική αξία της εταιρείας στον χώρο του αθλητισμού, αποδεικνύει και την ποιότητά της. Είμαι σίγουρος ότι από αυτή την συνεργασία θα βγουν ωφελημένες και οι δύο πλευρές».

Ο διευθυντής της MZN Hellas, Μιχάλης Φιδάνογλου τόνισε: «Είμαστε περήφανοι και ευτυχείς για αυτή τη συνεργασία. Το Handball είναι ένα άθλημα με μεγάλη δυναμική και ενδιαφέρον. Είναι θέμα φιλοσοφίας τόσο για την Mizuno όσο και για εμάς ως αντιπροσώπους της να στηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό και τις προσπάθειες των αθλητών. Η Mizuno είναι μια εταιρεία που χάρη στην ιαπωνική καινοτομία και την αφοσίωση της στις ανάγκες των αθλητών, έχει καταφέρει εδώ και 110 χρόνια να συμβάλλει στον παγκόσμιο αθλητισμό. Ευχόμαστε να συμβάλλουμε και εμείς στο να πετύχουν οι εθνικές μας ομάδες πολλές διακρίσεις και νίκες. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για αυτό».


Η Mizuno είναι η πιο παλιά αθλητική εταιρεία στο κόσμο. Από το 1906 εξελίσσετε συνεχώς, σχεδιάζει και δημιουργεί κορυφαία προϊόντα που ξεχωρίζουν χάρη στην Ιαπωνική τεχνογνωσία και καινοτομία που τη διακρίνουν. Στην Ελλάδα έχει ξεχωρίσει τα τελευταία 5 χρόνια μέσα από τα εξειδικευμένα της καταστήματα στην Αθήνα (Κολωνάκι, Τσακάλωφ 22 και Χαλάνδρι, Λ. Κηφισίας 256). Τα παπούτσια της τόσο για το Handball και το Volley, όσο και για το running, το tennis και το ποδόσφαιρο, είναι ελαφριά, σταθερά και πολύ απορροφητικά στους κραδασμούς. Η ποιότητα, η τεχνολογική υπεροχή αλλά και η απόλυτη εξειδίκευση την κάνουν νούμερο ένα. Στη Mizuno υπάρχει το κατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες κάθε αθλητή και το κατάλληλο προσωπικό ώστε να ανιχνεύσει τις ανάγκες αυτές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Αθλητικός Σύλλογος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

 

Διεύθυνση
Νικολάου Τρυπιά 31
143 41, Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πληροφορίες 

ΟΜΑΔΕΣ

 
Ομάδα Ανδρών
Ομάδα Εφήβων
Ομάδα Παίδων
Ομάδα Παμπαίδων Α
Ομάδα Παμπαίδων Β
Ομάδα Μίνι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

Ιωνικός Αθλητικός Σύλλογος Ν.Φ.
http://www.ionikosnf.gr

 

Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Ο.Χ.Ε.
http://www.handball.org.gr

 

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρησης Ατιικής

ionikosnf handball logo big

© 2016 Ionikos NF Handball. All Rights Reserved.