Κοιτάζουμε πιο μακριά

Ο δεξιός ίντερ Γιάννης Μπασμαλής μίλησε για την νίκη- πρόκριση επί των Νησιών Φερόε.

Σήμερα αργά το βράδυ (00:40) επιστρέφει στην πατρίδα η Εθνικής Ανδρών, η οποία κατάφερε να προκριθεί στην 2η προκριματική φάση του EURO 2020.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα συμπεριληφθεί σε έναν από τους 8 ομίλους των 4 ομάδων, από τους οποίους στην τελική φάση στα γήπεδα της Αυστρίας, της Σουηδίας και της Νορβηγίας, θα περάσουν οι δύο πρώτες ομάδες και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Ο Γιάννης Μπασμαλής που κλήθηκε τον Οκτώβριο του 2014 στην Εθνική ομάδα και γεύτηκε την χαρά μιας πρόκρισης για πρώτη φορά, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, σαφέστατα είχαμε και την πίεση. Όλοι μαζί παλέψαμε σαν ομάδα. Κάναμε το πρώτο βήμα και κοιτάζουμε τώρα πιο μακριά, να κάνουμε μεγαλύτερα βήματα με σκληρή δουλειά. Αυτή η πρόκριση είναι πολύ σημαντική για μένα, διότι είναι η πρώτη φορά που καταφέραμε να περάσουμε έναν όμιλο, από τότε που παίζω στην Εθνική. Χθες ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος, ήταν από τις σημαντικές νίκες στην καριέρα μου γιατί ήταν με Ελλάδα και ταυτόχρονα μας οδήγησε στην πρόκριση».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Αθλητικός Σύλλογος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

 

Διεύθυνση
Νικολάου Τρυπιά 31
143 41, Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πληροφορίες 

ΟΜΑΔΕΣ

 
Ομάδα Ανδρών
Ομάδα Εφήβων
Ομάδα Παίδων
Ομάδα Παμπαίδων Α
Ομάδα Παμπαίδων Β
Ομάδα Μίνι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

Ιωνικός Αθλητικός Σύλλογος Ν.Φ.
http://www.ionikosnf.gr

 

Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Ο.Χ.Ε.
http://www.handball.org.gr

 

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρησης Ατιικής

ionikosnf handball logo big

© 2016 Ionikos NF Handball. All Rights Reserved.