Οι σύλλογοι του αθλήματος αποχαιρετούν τον σπουδαίο Νίκο Σωτηρίου

Οι Σύλλογοι του αθλήματος αποχαιρετούν τον σπουδαίο Νίκο Σωτηρίου.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
Πενθεί ο Κόσμος του Χάντμπολ και ο σύλλογος μας ιδιαίτερα, πριν από λίγη ώρα έφυγε από την ζωή ο ιδρυτής και πρώτος πρόεδρος του Λεωνίδα μας Νικόλαος Σωτηρίου σε ηλικία 69 ετών.
Ο Πρόεδρος έφερε το ΧΑΝΤΜΠΟΛ στους Άγιους Αναργύρους άθλημα άγνωστο για την εποχή και ίδρυσε το 1981 την ομάδα του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων αφιερώνοντας όλη του την ζωή στην μεγάλη του αγάπη, το Χάντμπολ .
Καλό παράδεισο ΠΡΟΕΔΡΕ ιδρυτή της μεγάλης μας αγάπης.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
Σε ηλικία 69 ετών έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σωτηρίου.
Ο δημοσιογράφος που αφιέρωσε την ζωή του στο χάντμπολ το οποίο λάτρεψε και αγάπησε όσο τίποτε άλλο.
Ακόμα και στην τελευταία του φωτογραφία ήθελε να έχει κοντά του τον αρχαίο χειροσφαιριστή, το ιστορικό σήμα της Ομοσπονδίας
Οι οικογένεια του Φιλίππου Βέροιας, ο πρόεδρος, Γιώργος Φύκατας, η διοίκηση, τα μέλη και οι αθλητές του συλλόγου εκφράζουν το βαθύ σεβασμό στη μνήμη του…
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του
Θα τον θυμόμαστε πάντα…

ΠΑΟΚ
Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το χαμό του Νίκου Σωτηρίου, ενός ανθρώπου που αγάπησε και αγαπήθηκε από σύσσωμο το ελληνικό χάντμπολ.

ΑΕΚ
Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής και το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Νίκου Σωτηρίου.
Το ελληνικό χάντμπολ πενθεί τον χαμό ενός ανθρώπου που πρόσφερε και έβαλε το δικό του «λιθαράκι» στο άθλημα που αγάπησε και υπηρέτησε. Η ομοσπονδία χειροσφαίρισης αποφάσισε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πριν από την έναρξη όλων των παιχνιδιών, όλων των κατηγοριών του αθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
Η οικογένεια του Διομήδη εκφράζει τη θλίψη της για τον χαμό του Νίκου Σωτηρίου, του ανθρώπου που λάτρεψε και υπηρέτησε το Ελληνικό χάντμπολ, όσο κανείς άλλος. Η ευγνωμοσύνη μας για το έργο του είναι μεγάλη. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΕ Δούκα εκφράζουν τη θλίψη τους για τον χαμό του δημοσιογράφου και επί σειρά ετών υπεύθυνου τύπου της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος, Νίκου Σωτηρίου.
Ο Νίκος Σωτηρίου υπηρέτησε το άθλημα του χάντμπολ για περισσότερο από τρεις δεκαετίες και διακρίθηκε για το ήθος του και τη συνέπεια του.
Η «οικογένεια» του Δούκα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΧΑΝΘ
Το τμήμα Handball της ΧΑΝΘ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη όλων των μελών της οικογένειάς μας, για το θάνατο του Νίκου Σωτηρίου.
Για το ελληνικό Handball, είναι το τέλος μιας εποχής. Την ιστορία αυτής της εποχής, από τα πρώτα βήματα του αθλήματος έως τώρα, κατέγραψε ο ίδιος με την πένα του, είτε ως υπεύθυνος του γραφείου τύπου της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως, είτε ως συντάκτης στο "Φως των Σπορ" και στη "Βραδυνή".
Πάντα κοντά στους αθλητές, πάντα κοντά στους προπονητές και στους εργάτες του αθλήματος, ο Νίκος Σωτηρίου σημάδεψε το άθλημα με την παρουσία του και την προσήλωσή του στα ιδανικά του αθλητισμού. Ακούμπησε την ψυχή χιλιάδων ανθρώπων που πέρασαν από το άθλημα όλα αυτά τα χρόνια. H απώλεια είναι δυσαναπλήρωτη, καθώς η προσφορά του υπήρξε ανυπολόγιστη.
Καλό ταξίδι, Νίκο Σωτηρίου.

ΕΣΝ Βριλήσσια
Σύσσωμη η οικογένεια του Συλλόγου, Διοίκηση, Προπονητές, Αθλητές, Έφοροι, Γονείς εκφράζουμε την οδύνη μας για τον χαμό του Νίκου Σωτηρίου. Ενός ανθρώπου πραγματικό κεφάλαιο για την ιστορία και εξέλιξη του ελληνικού χάντμπολ. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους.
Καλό Παράδεισο Κύριε Νίκο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Αθλητικός Σύλλογος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

 

Διεύθυνση
Νικολάου Τρυπιά 31
143 41, Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πληροφορίες 

ΟΜΑΔΕΣ

 
Ομάδα Ανδρών
Ομάδα Εφήβων
Ομάδα Παίδων
Ομάδα Παμπαίδων Α
Ομάδα Παμπαίδων Β
Ομάδα Μίνι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

Ιωνικός Αθλητικός Σύλλογος Ν.Φ.
http://www.ionikosnf.gr

 

Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Ο.Χ.Ε.
http://www.handball.org.gr

 

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρησης Ατιικής

ionikosnf handball logo big

© 2016 Ionikos NF Handball. All Rights Reserved.