Ανακοίνωση του ΠΣΑΤ

Συντετριμμένος ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου από την απώλεια του Νίκου Σωτηρίου, ο οποίος διατέλεσε και Πρόεδρος στην τελευταία Τακτική Γενική Συνέλευση.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου ανακοινώνει με πολύ μεγάλη θλίψη την απώλεια του δημοσιογράφου και μέλους του Νίκου Σωτηρίου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, σε ηλικία 69 ετών.

Ο Νίκος Σωτηρίου γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου του 1948 και από τα πρώτα χρόνια της ζωής του ασχολήθηκε με το χάντμπολ, το οποίο αγάπησε και υπηρέτησε μέχρι το τέλος. Υπήρξε επί σειρά ετών υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ομοσπονδίας, προσφέροντας τις πολύτιμες γνώσεις του για το άθλημα. Στη μακρά δημοσιογραφική του καριέρα, κάλυψε για πολλά χρόνια το ρεπορτάζ του στίβου. Είχε εργαστεί στις εφημερίδες «Φως» και «Βραδυνή», ενώ ήταν μέλος και της ΕΣΗΕΑ.

Ο ΠΣΑΤ αποχαιρετά ένα εκλεκτό μέλος του, που ήταν πάντα κοντά στον Σύνδεσμο και συνέδραμε ποικιλοτρόπως στις δραστηριότητές του. Στην τελευταία Τακτική Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΤ, δε, ο Νίκος Σωτηρίου ήταν πρόεδρος αυτής με μεγάλη επιτυχία.

Για τον ΠΣΑΤ, η απώλειά του είναι πολύ μεγάλη και το Διοικητικό Συμβούλιο τον αποχαιρετά με συντριβή».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Αθλητικός Σύλλογος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

 

Διεύθυνση
Νικολάου Τρυπιά 31
143 41, Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πληροφορίες 

ΟΜΑΔΕΣ

 
Ομάδα Ανδρών
Ομάδα Εφήβων
Ομάδα Παίδων
Ομάδα Παμπαίδων Α
Ομάδα Παμπαίδων Β
Ομάδα Μίνι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

Ιωνικός Αθλητικός Σύλλογος Ν.Φ.
http://www.ionikosnf.gr

 

Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Ο.Χ.Ε.
http://www.handball.org.gr

 

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρησης Ατιικής

ionikosnf handball logo big

© 2016 Ionikos NF Handball. All Rights Reserved.