ΟΧΕ και ΕΣΧΑ στον Γ. ΓΑΒΡΙΛΗ

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη για την ανάπτυξη του χάντμπολ στον Πειραιά.

Αντιπροσωπεία της ΟΧΕ και της ΕΣΧΑ αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα της ΟΧΕ Κώστα Σταματιάδη, τον Γενικό Γραμματέα της ΕΣΧΑ Δημήτρη Σταυρακάκη, τον Τεχνικό Σύμβουλο Ανάπτυξης Παναγιώτη Ιατρούδη και τον υπεύθυνο γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη.

Ως γνωστόν στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Πειραιά δεν υπάρχει κανένα κλειστό γυμναστήριο που να πληροί τις προδιαγραφές για το άθλημα του χάντμπολ.

Στην συνάντηση συζητήθηκε το θέμα του αιτήματος της ΕΣΧΑ για να υπάρξει γραμμογράφηση χάντμπολ στο Κλειστό Γυμναστήριο «Π. Καπαγέρωφ», το οποίο ανακατασκευάζεται από την Περιφέρεια Αττικής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξει γραμμογράφηση χάντμπολ στο συγκεκριμένο κλειστό γυμναστήριο, υποστηρίζοντας το δίκαιο αίτημα της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής.

Επίσης ο κ. Γαβρίλης γνωστοποίησε στην αντιπροσωπεία της ΟΧΕ και της ΕΣΧΑ ότι έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια και προχωράνε τα έργα βελτίωσης στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κερατσινίου «Π. Μπακογιάννης», που εκτός απρόοπτου θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι.

Παράλληλα στην συνάντηση συζητήθηκαν και προτάσεις για κοινές αναπτυξιακές δράσεις μεταξύ ΟΧΕ και Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Αθλητικός Σύλλογος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

 

Διεύθυνση
Νικολάου Τρυπιά 31
143 41, Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πληροφορίες 

ΟΜΑΔΕΣ

 
Ομάδα Ανδρών
Ομάδα Εφήβων
Ομάδα Παίδων
Ομάδα Παμπαίδων Α
Ομάδα Παμπαίδων Β
Ομάδα Μίνι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

Ιωνικός Αθλητικός Σύλλογος Ν.Φ.
http://www.ionikosnf.gr

 

Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Ο.Χ.Ε.
http://www.handball.org.gr

 

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρησης Ατιικής

ionikosnf handball logo big

© 2016 Ionikos NF Handball. All Rights Reserved.