Πετυχημένο το συμπόσιο του ΣΥΠΧΕ

Περισσότεροι από 70 προπονητές ήταν παρόντες- Δηλώσεις του Προέδρου Δημήτρη Σκάρλου για τα όσα έγιναν στο Τολό και την επόμενη μέρα του Συνδέσμου.

Ολοκληρώθηκε το 2ο συμπόσιο προπονητών χάντμπολ που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 16-18 Ιουνίου στο Τολό Αργολίδας. Συνδιοργανωτές ήταν η περιφερειακή ενότητα Αργολίδος, η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και το «Danaon Cup».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΣΥ.Π.Χ.Ε.) Δημήτρης Σκάρλος τόνισε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο για την στήριξη του στην υλοποίηση του εγχειρήματος, καθώς και τον Πρόεδρο της ΟΧΕ Κώστας Γκαντή, την Ταμία Κυριακή Μπακουλοπούλου και τον Ειδικό Γραμματέα Μπάμπη Προδρομίδη για την παρουσία τους.

Ο απολογισμός του συμποσίου είναι θετικός. Το πλέον αισιόδοξο είναι ότι από τους 70 και πλέον προπονητές που συμμετείχαν οι περισσότεροι ήταν νέοι. Ο πρώτος στόχος είναι το συμπόσιο αυτό να γίνει θεσμός και να διοργανώνεται κάθε χρόνο. Επίσης ένας άλλος στόχος είναι μέσα στη χρονιά να διοργανώνονται 3-4 υψηλού επιπέδου σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα, τα οποία θα γνωρίζουν οι προπονητές από την αρχή της σεζόν. Σκοπός είναι να επακολουθήσουμε τα βήματα της υπόλοιπης Ευρώπης, όπου οι επιμορφώσεις είναι υποχρεωτικές, προκειμένου να μπορούν οι προπονητές να εκδώσουν κάρτα και να βρίσκονται στους πάγκους των ομάδων.

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι οι σύνεδροι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, σε σημείο που ζήτησαν οι ίδιοι μία ώρα εξτρά επιμόρφωσης από τον κ. Γαργαλιάνο για να τους αναλύσει τον τρόπο που παρουσιάζεται ένα θέμα.

Έγιναν δύο στρογγυλές τράπεζες για την ανάπτυξη -που συζητήθηκαν πολύ σοβαρά θέματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους- και για τις Εθνικές κατηγορίες, από την οποία δυστυχώς απουσίαζαν αρκετοί προπονητές της Handball Premier και Α1 Γυναικών. Κατατέθηκαν σημαντικές προτάσεις, τις οποίες ο ΣΥΠΧΕ θα μεταφέρει στην ΟΧΕ. Για παράδειγμα προτάθηκε οι ομάδες που συμμετέχουν στο Final Four του Κυπέλλου να καταβάλουν ένα παράβολο συμμετοχής ως βοήθημα στην διοργανώτρια ομάδα, η οποία από την πλευρά της θα πρέπει να καλύψει όλα τα έξοδα της διοργάνωσης».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Αθλητικός Σύλλογος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

 

Διεύθυνση
Νικολάου Τρυπιά 31
143 41, Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πληροφορίες 

ΟΜΑΔΕΣ

 
Ομάδα Ανδρών
Ομάδα Εφήβων
Ομάδα Παίδων
Ομάδα Παμπαίδων Α
Ομάδα Παμπαίδων Β
Ομάδα Μίνι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

Ιωνικός Αθλητικός Σύλλογος Ν.Φ.
http://www.ionikosnf.gr

 

Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Ο.Χ.Ε.
http://www.handball.org.gr

 

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρησης Ατιικής

ionikosnf handball logo big

© 2016 Ionikos NF Handball. All Rights Reserved.