Με επιτυχία το σεμινάριο της ΚΕΔ/ΟΧΕ

Πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα παρουσία 50 Διαιτητών- Παρατηρητών Α’ κατηγορίας.

Ολοκληρώθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας την υποστήριξη του Δήμου Έδεσσας και του Αερωπού Έδεσσας το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΟΧΕ.

Πήραν μέρος 50 Διαιτητές- Παρατηρητές Α’ κατηγορίας με τον Πρόεδρο της ΚΕΔ/ΟΧΕ Σωτήρη Μίγκα να τονίζει στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Αρχικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου για την άψογη φιλοξενία και την υποστήριξη του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η θεματολογία του σεμιναρίου ήταν πάνω στους νέους κανονισμούς, καθώς και στις οδηγίες, κατευθύνσεις, προετοιμασία της νέας σεζόν. Είμαστε ως ΚΕΔ ευχαριστημένοι από την παρουσία των Διαιτητών και Παρατηρητών. Στα τεστ είχαμε μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, συγκεκριμένα στα αγωνιστικά 95% και στα γραπτά 98%.

Εστιάσαμε στις οδηγίες για την νέα χρονιά, με βάσει τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε την προηγούμενη. Σίγουρα θέλει ακόμα μεγαλύτερη προσοχή φέτος γιατί θα είναι μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά. Ζητήσαμε από όλους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να προετοιμάζονται καλά πριν τους αγώνες. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε μία καλή σεζόν για την ελληνική διαιτησία».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Αθλητικός Σύλλογος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

 

Διεύθυνση
Νικολάου Τρυπιά 31
143 41, Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πληροφορίες 

ΟΜΑΔΕΣ

 
Ομάδα Ανδρών
Ομάδα Εφήβων
Ομάδα Παίδων
Ομάδα Παμπαίδων Α
Ομάδα Παμπαίδων Β
Ομάδα Μίνι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

Ιωνικός Αθλητικός Σύλλογος Ν.Φ.
http://www.ionikosnf.gr

 

Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Ο.Χ.Ε.
http://www.handball.org.gr

 

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρησης Ατιικής

ionikosnf handball logo big

© 2016 Ionikos NF Handball. All Rights Reserved.