Οπεν προπονήσεις για έφηβους και παίδες

Υπό τις οδηγίες των νέων Ομοσπονδιακών Προπονητών.

Με την συμμετοχή 40 εφήβων και 65 παίδων, πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ οι προπονήσεις ΟΠΕΝ των αντίστοιχων Εθνικών ομάδων υπό την επίβλεψη των νέων Ομοσπονδιακών Προπονητών Γιάννη Αρβανίτη και Νίκου Γεωργιάδη.

Ήταν οι πρώτες προπονήσεις των Εθνικών ομάδων στην Αττική, ενώ η Εθνική Παίδων την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποίησε προπόνηση στο «Σπίτι του Χάντμπολ» με παιδιά από το Βόρειο Κλιμάκιο και συγκεκριμένα από τις Ενώσεις ΕΣΧΘ, ΕΣΧΒΔΕ, ΕΣΧΚΜ, ΕΣΧΔΥΜ, ΕΣΧΑΜΑΘ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Εφήβων Γιάννης Αρβανίτης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Ήταν μία πρώτη γνωριμία με τα παιδιά. Θέλαμε να δούμε πόσοι αθλητές είναι ικανοί να πλαισιώσουν την Εθνική ομάδα από την Νότια Ελλάδα. Η πρώτη εικόνα είναι ότι χρειαζόμαστε πολύ δουλειά στην φυσική μας κατάσταση, θεωρώ ότι αν θέλουμε να συζητάμε για διεθνείς διοργανώσεις και πιθανή πρόκριση, πρέπει μέσα στο επόμενο δωδεκάμηνο να βελτιώσουμε τα ατομικά χαρακτηριστικά του κάθε αθλητή. Την άλλη εβδομάδα θα δω και το Βόρειο Κλιμάκιο και θα έχω μία πιο ξεκάθαρη εικόνα. Δεν υπάρχει απογοήτευση ή στεναχώρια, αντιθέτως θεωρώ ότι υπάρχει υλικό, απλά χρειάζεται δουλειά. Φυσικά οι αθλητές θα πρέπει να δουλέψουν και μόνοι τους, όχι μόνο με τα σωματεία τους. Όλα τα παιδιά θα τα δω άλλη μία φορά σε προπόνηση ΟΠΕΝ».

Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Παίδων Νίκος Γεωργιάδης επεσήμανε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε την πρώτη μας συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, όσον αφορά το Βόρειο Κλιμάκιο. Αυτή την εβδομάδα συνεχίσαμε με το Νότιο Κλιμάκιο. Συνολικά πήραν μέρος 130 παιδιά. Οι προπονήσεις στο πρώτο στάδιο του σχεδιασμού είναι ανοιχτές, ακριβώς ώστε να δοθούν οι ευκαιρίες σε πολλούς αθλητές να δείξουν τα στοιχεία τους».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Αθλητικός Σύλλογος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

 

Διεύθυνση
Νικολάου Τρυπιά 31
143 41, Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πληροφορίες 

ΟΜΑΔΕΣ

 
Ομάδα Ανδρών
Ομάδα Εφήβων
Ομάδα Παίδων
Ομάδα Παμπαίδων Α
Ομάδα Παμπαίδων Β
Ομάδα Μίνι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

Ιωνικός Αθλητικός Σύλλογος Ν.Φ.
http://www.ionikosnf.gr

 

Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Ο.Χ.Ε.
http://www.handball.org.gr

 

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρησης Ατιικής

ionikosnf handball logo big

© 2016 Ionikos NF Handball. All Rights Reserved.