Συνέντευξη τύπου για την εκδήλωση «40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...»

Την Τετάρτη 1/11 (14:00) στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Περιφέρεια Αττικής και η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος διοργανώνουν συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017 και ώρα 14:00 στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και συγκεκριμένα στο ισόγειο, στην αίθουσα Έλλη Παππά (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι) με αφορμή την μεγάλη γιορτή για τα παιδιά στο Πεδίο του Άρεως (πλατεία πρωτομαγιάς), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στις 11.00.

Στη συνέντευξη Τύπου θα παραστούν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και πρόεδρος της επιτροπής Be Active Ιούλιος Συναδινός, η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμίνα Κυπριανίδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού Σπύρος Πάντζας, ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ και μέλος της επιτροπής Βe Active Κώστας Σταματιάδης.

Η εκδήλωση με τίτλο «40 χρόνια και συνεχίζουμε...» εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 40 χρόνων (1977-2017) από τη γέννηση του ελληνικού χάντμπολ.

Συγκεκριμένα, στο Πεδίο του Άρεως θα συγκεντρωθούν εκατοντάδες παιδιά από τους συλλόγους της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ), από τα Δημοτικά σχολεία της Αθήνας, από τις προσφυγικές δομές, ιδρύματα και οργανισμούς, θα παίξουν χάντμπολ και θα διασκεδάσουν σε μία πρωτότυπη ολοήμερη εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις.

Πρόκειται για μία γιορτή με κοινωνικό χαρακτήρα, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων και φαρμάκων, ενώ περιλαμβάνει ενημέρωση για ιατρικά θέματα. Παράλληλα, θα διεξαχθούν αγώνες ανάμεσα σε γονείς - παιδιά, ενώ θα συμμετέχουν Ολυμπιονίκες, καλλιτέχνες, διεθνείς αθλητές, πολιτικοί, προπονητές και δημοσιογράφοι.

Η όλη δράση είναι ενταγμένη στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα της Κομισιόν «Be Active», που υλοποιείται στην Ελλάδα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Αθλητικός Σύλλογος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

 

Διεύθυνση
Νικολάου Τρυπιά 31
143 41, Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πληροφορίες 

ΟΜΑΔΕΣ

 
Ομάδα Ανδρών
Ομάδα Εφήβων
Ομάδα Παίδων
Ομάδα Παμπαίδων Α
Ομάδα Παμπαίδων Β
Ομάδα Μίνι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

Ιωνικός Αθλητικός Σύλλογος Ν.Φ.
http://www.ionikosnf.gr

 

Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Ο.Χ.Ε.
http://www.handball.org.gr

 

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρησης Ατιικής

ionikosnf handball logo big

© 2016 Ionikos NF Handball. All Rights Reserved.