«Καλώ όλες τις ομοσπονδίες να ακολουθήσουν παρόμοιο δρόμο»

Δήλωση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού.

«Η Διεθνής Ομοσπονδία Χάντμπολ στο συνέδριό της, που πραγματοποιήθηκε στην Ατάλλεια της Τουρκίας, εμπιστεύθηκε ομόφωνα στη χώρα μας και στην Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Εφήβων κάτω των 19 ετών του 2021, στην Αθήνα.

Μετά από πολλούς μήνες μεθοδικής δουλειάς της ΟΧΕ και συντονισμού με την πολιτεία και την ΓΓΑ και γενικά μετά από πολλά χρόνια απουσίας, ανατίθεται στην Ελληνική χειροσφαίριση διοργάνωση τέτοιας εμβέλειας. Παράλληλα, με την αρωγή της ΓΓΑ, θα διεξαχθεί επιστημονικό προπονητικό σεμινάριο για το σύγχρονο χάντμπολ.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην ΟΧΕ για την πετυχημένη προσπάθεια, για τον στρατηγικό της αναπτυξιακό σχεδιασμό, με το βλέμμα στο αύριο του ελληνικού χάντμπολ και τις νέες γενιές, για την αθλητική της φιλοσοφία, για το κοινωνικό της έργο.

Καλώ όλες τις ομοσπονδίες να ακολουθήσουν παρόμοιο δρόμο.

Αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα βρει το ελληνικό χάντμπολ, όπως και ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό σε πλήρη ανάπτυξη. Έχοντας μπει σε νέα δυναμική, με νέα υγιή φιλοσοφία για τον αθλητισμό - κοινωνικό δικαίωμα για όλους, μακριά από τις σκιές του παρελθόντος.

Στην Ελλάδα της κρίσης ο αθλητισμός αποτέλεσε στήριγμα των νέων ανθρώπων, στοιχείο κοινωνικής αναφοράς, συνοχής και αλληλεγγύης. Στη μεταμνημονιακή Ελλάδα ο αθλητισμός πρέπει να είναι εργαλείο κοινωνικής ανάπτυξης, ενσωμάτωσης, σεβασμού στη διαφορετικότητα.

Η αθλητική ηγεσία στέκεται αρωγός σε κάθε υγιή προσπάθεια. Προχωρά από κοινού με τους αθλητικούς φορείς, με σχέδιο τετραετίας, χωρίς υπερβολές αλλά με διαφάνεια και σεβασμό σε κάθε ένα ευρώ που παράγεται από τον κόπο των φορολογούμενων. Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες στη Πάτρα, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στα Ιωάννινα και τώρα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ. Υλοποιούμε με συνέπεια τον στρατηγικό μας σχεδιασμό, ανακτούμε το κύρος και τη θέση της χώρας στο διεθνές αθλητικό στερέωμα»

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Αθλητικός Σύλλογος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

 

Διεύθυνση
Νικολάου Τρυπιά 31
143 41, Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πληροφορίες 

ΟΜΑΔΕΣ

 
Ομάδα Ανδρών
Ομάδα Εφήβων
Ομάδα Παίδων
Ομάδα Παμπαίδων Α
Ομάδα Παμπαίδων Β
Ομάδα Μίνι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

Ιωνικός Αθλητικός Σύλλογος Ν.Φ.
http://www.ionikosnf.gr

 

Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Ο.Χ.Ε.
http://www.handball.org.gr

 

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρησης Ατιικής

ionikosnf handball logo big

© 2016 Ionikos NF Handball. All Rights Reserved.