«Ευκαιρία στη νέα γενιά των Ελλήνων χαντμπολιστών»

Δήλωση του Προέδρου της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή.

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με την διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων του 2021 δίνει την ευκαιρία στη νέα γενιά των ελλήνων χαντμπολιστών να προετοιμαστεί σκληρά τα επόμενα χρόνια και να δείξει την αξία της σε μία υψηλού επιπέδου διεθνή διοργάνωση.

Το 2021 θα είναι η κορύφωση μιας αναπτυξιακής δραστηριότητας που έρχεται από τα προηγούμενα χρόνια και επίσης η αφετηρία για την στελέχωση τα επόμενα χρόνια των Εθνικών ομάδων Νέων και Ανδρών.

Παράλληλα είναι μια ευκαιρία για την Ομοσπονδία και την χώρα γενικότερα να δείξει τις οργανωτικές τις δυνατότητες και τους φιλάθλους να δουν ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Οι λεπτομέρειες για την διαδικασία της προετοιμασίας δεν έχουν τόσο σημασία, όσο έχει ο στόχος ο οποίος επετεύχθη και επίσης σημασία έχει να δημιουργήσουμε άμεσα την Οργανωτική Επιτροπή, η οποία θα... τρέξει την διοργάνωση.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω εκτός από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό για την παρουσία του και την στήριξη του, όλους όσοι πίστεψαν σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα διεκδικήσουν μία θέση στην Εθνική Εφήβων του 2021»

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Αθλητικός Σύλλογος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

 

Διεύθυνση
Νικολάου Τρυπιά 31
143 41, Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πληροφορίες 

ΟΜΑΔΕΣ

 
Ομάδα Ανδρών
Ομάδα Εφήβων
Ομάδα Παίδων
Ομάδα Παμπαίδων Α
Ομάδα Παμπαίδων Β
Ομάδα Μίνι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

Ιωνικός Αθλητικός Σύλλογος Ν.Φ.
http://www.ionikosnf.gr

 

Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Ο.Χ.Ε.
http://www.handball.org.gr

 

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρησης Ατιικής

ionikosnf handball logo big

© 2016 Ionikos NF Handball. All Rights Reserved.