Το χαντμπολ τιμάει την Έδεσσα

Άρχισε σήμερα στην Έδεσσα το επιμορφωτικό σεμινάριο των διαιτητών- παρατηρητών Α’ κατηγορίας.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η επίσημη έναρξη του επιμορφωτικού σεμιναρίου που διοργανώνει η ΚΕΔ/ΟΧΕ με την υποστήριξη του Δήμου Έδεσσας.

Πρώτος μίλησε ο οικοδεσπότης, Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο οποίος τόνισε: «Η πόλη της Έδεσσας και το χάντμπολ έχουν παράλληλους δρόμους και κάπου συναντιούνται. Το χάντμπολ τιμάει την πόλη μας. Ο Αερωπός έκανε σωστές επιλογές με έναν νέο προπονητή που είναι συνέχεια στην Έδεσσα. Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη για τις συνθήκες στο γήπεδο. Έχουμε αντικειμενικό πρόβλημα, αλλά δεν φταίμε. Κάνουμε τεράστιες προσπάθειες. Εύχομαι η πολιτεία να ανταποκριθεί και σε λίγο καιρό να λυθεί το πρόβλημα. Εύχομαι του χρόνου να είστε και πάλι εδώ. Καλή επιμόρφωση».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής: «Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου, όσο και τον Πρόεδρο του Αερωπού Θωμά Μουμτζιδέλλη για την φιλοξενία και την στήριξη τους.

Είναι ο μόνος Δήμαρχος που τον ακούω να ζητάει συγνώμη για το γήπεδο. Σε κάθε πόλη είναι η αλήθεια, ότι αντιμετωπίζουμε προβλήματα που δεν μπορούμε να λύσουμε γιατί μας ξεπερνάει. Το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να είστε πιο αποφασιστικοί. Ξέρετε ότι είμαστε δίπλα σας, ειδικότερα όταν αφορά την επιμόρφωση. Καλή επιτυχία στο σεμινάριο σας και καλή αγωνιστική χρονιά».

Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης επεσήμανε: «Χαίρομαι που βλέπω γεμάτη αίθουσα. Βλέπω πολλά νέα πρόσωπα, θα ήθελα να δω και περισσότερες γυναίκες. Η διαιτησία είναι βασικό στοιχείο του αθλήματός μας. Είναι σημαντικό ότι είμαστε για δεύτερη χρονιά εδώ και ακόμα πιο σημαντικό ότι θα είμαστε και του χρόνου».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Αερωπού Έδεσσας και υποψήφιο μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, Θωμάς Μουμτζιδέλλης επεσήμανε:

«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φιλοξενούμε το επιμορφωτικό σεμινάριο της ΚΕΔ/ΟΧΕ γιατί πιστεύουμε ότι η ποιοτική διαιτησία συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλήματος και στην μείωση της βίας, άρα οποιαδήποτε επένδυση στη γνώση είναι μεγάλο κεφάλαιο για το χάντμπολ. Ελπίζουμε να βγουν ποιοτικότεροι και περισσότεροι νέοι διαιτητές. Η ευχή μου είναι κάποια στιγμή να μπορέσουμε να διοργανώσουμε στην Έδεσσα σεμινάρια για μικρούς διαιτητές 14-18 ετών, έτσι ώστε στην ενηλικίωση τους να έχουμε διαιτητές με μεγαλύτερες προοπτικές».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Αθλητικός Σύλλογος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

 

Διεύθυνση
Νικολάου Τρυπιά 31
143 41, Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πληροφορίες 

ΟΜΑΔΕΣ

 
Ομάδα Ανδρών
Ομάδα Εφήβων
Ομάδα Παίδων
Ομάδα Παμπαίδων Α
Ομάδα Παμπαίδων Β
Ομάδα Μίνι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

Ιωνικός Αθλητικός Σύλλογος Ν.Φ.
http://www.ionikosnf.gr

 

Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Ο.Χ.Ε.
http://www.handball.org.gr

 

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρησης Ατιικής

ionikosnf handball logo big

© 2016 Ionikos NF Handball. All Rights Reserved.