Επιτυχία 90% στα τεστ στο επιμορφωτικό σεμινάριο της ΚΕΔ/ΟΧΕ στην Έδεσσα

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ Σωτήρης Μίγκας μίλησε για τα συμπεράσματα του επιμορφωτικού σεμιναρίου.

Ολοκληρώθηκε για δεύτερη χρονιά στην Έδεσσα το επιμορφωτικό σεμινάριο της ΚΕΔ/ΟΧΕ με την υποστήριξη του Δήμου Έδεσσας. Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Σωτήρης Μίγκας σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Ήταν ένα πετυχημένο σεμινάριο που συμμετείχαν 52 διαιτητές και παρατηρητές Α’ κατηγορίας, αλλά και νέοι διαιτητές έως 22 ετών. Ευχαριστούμε τον Δήμο Έδεσσας, τον Αερωπό και την ΟΧΕ για την στήριξη τους στην πραγματοποίηση του σεμιναρίου.

Παρευρέθηκε ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διαιτησίας Ντράγκαν Νατσέφσκι, ο οποίος δίδαξε τους νέους κανονισμούς, την προοδευτικότητα των ποινών, ΤΟ επιθετικό φάουλ και την ποινή των 7 μέτρων (πέναλτι). Οι κατευθύνσεις που δόθηκαν από την ΚΕΔ ήταν πάνω στο νέο μοντέλο της Διεθνούς Ομοσπονδίας και τους νέους κανονισμούς. Είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία των διαιτητών και των παρατηρητών και ακόμα περισσότερο διότι αποδείχθηκε στα τεστ ότι ήταν πολύ καλά διαβασμένοι και προετοιμασμένοι.

Το ποσοστό επιτυχίας άγγιξε το 90%! Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι δεν παρευρέθηκαν και οι προπονητές, τους οποίους αφορούν επίσης οι νέοι κανονισμοί»

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Αθλητικός Σύλλογος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

 

Διεύθυνση
Νικολάου Τρυπιά 31
143 41, Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πληροφορίες 

ΟΜΑΔΕΣ

 
Ομάδα Ανδρών
Ομάδα Εφήβων
Ομάδα Παίδων
Ομάδα Παμπαίδων Α
Ομάδα Παμπαίδων Β
Ομάδα Μίνι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

Ιωνικός Αθλητικός Σύλλογος Ν.Φ.
http://www.ionikosnf.gr

 

Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Ο.Χ.Ε.
http://www.handball.org.gr

 

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρησης Ατιικής

ionikosnf handball logo big

© 2016 Ionikos NF Handball. All Rights Reserved.