Νέο ξεκίνημα για την διοίκηση και τα πρωταθλήματα

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στην πρώτη του συνεδρίαση -αφότου συγκροτήθηκε σε σώμα- ανακοινώνει τα ακόλουθα:

«Ευχαριστεί θερμά όλα τα σωματεία για την δυναμική παρουσία τους στην Εκλογοαπολογιστκή Συνέλευση και την καθολική στήριξη τους. Αυτή η στήριξη αποδεικνύει ότι η ψήφιση και εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού από τον Οκτώβριο του 2014 έως σήμερα, υλοποιήθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό με εμφανείς θετικές επιπτώσεις σε όλες τις δράσεις του αθλήματος.

Το νέο Δ.Σ. θα επεξεργαστεί και θα εισηγηθεί ανά επιτροπή στην επόμενη Γενική Συνέλευση τον στρατηγικό σχεδιασμό για την επόμενη τετραετία μαζί με τις απαιτούμενες καταστατικές αλλαγές. Ήδη με απόφαση του ορίστηκαν οι πρόεδροι των επιτροπών.

Τα επόμενα χρόνια θα είναι καθοριστικά για το μέλλον του αθλήματος. Η προηγούμενη διοίκηση κατάφερε να σταθεροποιήσει οικονομικά το άθλημα και έτσι τα επόμενα χρόνια θα μπορέσουμε να σχεδιάσουμε μια καινούργια αρχιτεκτονική για την ανάπτυξη και τις εθνικές ομάδες, όπως και διαρθρωτικές αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, αλλά και στην λειτουργία των ενώσεων και των τοπικών επιτροπών.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΟΧΕ, συνεχίζει απερίσπαστο το έργο που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια με σαφή προσανατολισμό για την ανάπτυξη του αθλήματος, εξωστρέφεια και ξεκάθαρο σχέδιο.

Παρά τις δυσκολίες των εποχών, επιμένουμε να βάζουμε τις βάσεις για καλύτερες ημέρες στο άθλημα, με παρακαταθήκη την καθολική στήριξη των σωματείων.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. καταδεικνύει την διάθεση των σωματείων να παίξουν ενεργό ρόλο στην κεντρική διοίκηση του αθλήματος.

Αυτό σημαίνει ότι οι όποιες υστερόβουλες προσπάθειες για δήθεν κριτική από εξωτερικούς παράγοντες, μέσω δημοσιευμάτων που αυτοδιαψεύδονται την επόμενη ημέρα, οι άναρθρες κραυγές και τα νοητικά ατοπήματα που στερούνται λογικής και επιχειρημάτων, σε καμία περίπτωση δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο στο έργο μίας διοίκησης που αποτελείται από ανθρώπους του αθλήματος και των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ του. Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν οι πάντες.

Οι... ασταθείς «Κασσάνδρες» που καθορίζουν τη στάση τους απέναντι στο άθλημα ανάλογα με το φύσημα του ανέμου και τις προσωπικές φιλοδοξίες τους, ας κάνουν την αυτοκριτική τους και ας βρουν διέξοδο μέσω της καθημερινής λειτουργίας των σωματείων, όπου όλοι έχουν ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.

Τέλος το Δ.Σ. εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα σωματεία και υγεία σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος για την νέα αγωνιστική περίοδο».

Οι νέοι Πρόεδροι των Επιτροπών της ΟΧΕ
Οικονομική: Κυριακή Μπακουλοπούλου
Προμηθειών: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος
Αναδιοργάνωσης Ενώσεων: Γρηγόριος Πετρίδης
Υγειονομική: Θωμάς Μουμτζιδέλλης
Μεταγραφών: Στέφανος Σταμούλης
Ενστάσεων: Ιωάννης Στρατάκης
Διεθνών σχέσεων: Αναστάσιος Χειβιδόπουλος
Beach Handball: Κωνσταντίνος Βιολιτζής
Ανάπτυξης: Δημήτρης Σαουλίδης
Πρωταθλήματος: Αθανάσιος Μανδάς
Εθνικών ομάδων: Βασίλειος Κρανιώτης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Αθλητικός Σύλλογος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

 

Διεύθυνση
Νικολάου Τρυπιά 31
143 41, Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πληροφορίες 

ΟΜΑΔΕΣ

 
Ομάδα Ανδρών
Ομάδα Εφήβων
Ομάδα Παίδων
Ομάδα Παμπαίδων Α
Ομάδα Παμπαίδων Β
Ομάδα Μίνι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

Ιωνικός Αθλητικός Σύλλογος Ν.Φ.
http://www.ionikosnf.gr

 

Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Ο.Χ.Ε.
http://www.handball.org.gr

 

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρησης Ατιικής

ionikosnf handball logo big

© 2016 Ionikos NF Handball. All Rights Reserved.