Σαν Ζαφείρι έλαμψε το Ζεφύρι

Απίστευτη εκδήλωση … καθήλωσε 600 γονείς και πάνω από 350 παιδιά έως την νύχτα.

Το 1ο street handball που πραγματοποιήθηκε στο Ζεφύρι άνοιξε της πύλες του Δήμου Φυλής στο άθλημα της χειροσφαίρισης γνωρίζοντας τον ενθουσιασμό των παιδιών και των γονιών τους. Παρουσία πλήθος πολιτών του δήμου στην πλατεία Κώστα Λιάρου και στον δρόμο της Παναγίας Γρηγορούσης δημιουργήθηκαν τέσσερα γήπεδα handball μαζί με δύο τεράστια φουσκωτά προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαράς στα παιδιά. Οι προσέλευση των παιδιών ξεκίνησε από νωρίς στις 17:00 έως τις 21:00 έπαιζαν με ιδιαίτερο κέφι.

Σίγουρα μια τόσο μεγάλη εκδήλωση για να πραγματοποιηθεί χρειάζονται συνεργασίες και υποστηριχτές. Ο ΔΑΣ Ζεφυρίου σε συνεργασία με την ΕΑΠ/ΟΧΕ και την υποστήριξη των εταιρειών Τ.Ε.Ο.Φ.Ε.Ρ.Τ., Alecio και τον δημοτικό σύμβουλο Παπαϊωάννου Κωνσταντίνο, δημιούργησε μια ατμόσφαιρα φιλική και δίδαξε τα μυστικά του αθλήματος στους μικρούς μας φίλους.

Ήδη ο δήμος με την προτροπή του προέδρου του ΔΑΣ Ζεφυρίου κυρίου Βασιλείου Δημήτρη, του αντιδημάρχου της δημοτικής ενότητας Ζεφυρίου κυρίου Μαυροειδάκου Ιωάννη, με συντονιστή τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κύριο Σχίζα Αθανάσιο ολοκληρώνει την ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου ώστε να παραδοθεί στα παιδιά του handball.

O Πρόεδρος του ΔΑΣ Ζεφυρίου Δημήτρης Βασιλείου δήλωσε:

«Το χάντμπολ στο Ζεφύρι ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2015. Ήταν πρωτόγνωρο για την περιοχή, δεν ήξεραν το άθλημα. Με την βοήθεια ομοσπονδίας και του κου Κότσιρα το άθλημα καλλιεργείται και μάλιστα έφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα και επιτυχίες, όπως το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων. Η εκδήλωση που κάναμε ήταν πολύ σημαντική και έκτοτε έχουμε απανωτά τηλεφωνήματα για εγγραφές. Θέλουμε πάρα πολύ να πάρουμε μία μεγάλη διοργάνωση. Την έχουμε ανάγκη και πιστεύω θα μας βοηθήσει ο Δήμος, αλλά και η Περιφέρεια Αττικής σε αυτή μας την προσπάθεια».

Ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος επεσήμανε: «Εμείς ξεκινήσαμε πέρσι μέσω του Δημοτικού Αθλητικού Συλλόγου Ζεφυρίου. Ήταν μεγάλη η ανταπόκριση παιδιών. Συμμετείχαμε σε αρκετά τουρνουά και είχαμε διακρίσεις με το… καλημέρα σε Πανελλήνιο επίπεδο. Ακόμα όμως πιο σημαντικό ήταν πως πήραμε τα εύσημα από όλους για την άψογη συμπεριφορά των παιδιών μας. Σε λίγο καιρό ολοκληρώνονται οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο, στο οποίο το νομικό πρόσωπο πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Φυλής, έχει παραχωρήσει κάποιες ώρες για το χάντμπολ. Είμαστε σε συνεννόηση με την Περιφέρεια και συγκεκριμένα με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Βασιλείου για να γίνει εδώ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Εξεπλάγην ευχάριστα πόσο πολλά παιδιά είχαμε στο street handball. Το άθλημα στην περιοχή έχει μια ραγδαία ανάπτυξη και εξέλιξη και θα το στηρίξουμε».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Αθλητικός Σύλλογος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

 

Διεύθυνση
Νικολάου Τρυπιά 31
143 41, Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πληροφορίες 

ΟΜΑΔΕΣ

 
Ομάδα Ανδρών
Ομάδα Εφήβων
Ομάδα Παίδων
Ομάδα Παμπαίδων Α
Ομάδα Παμπαίδων Β
Ομάδα Μίνι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

Ιωνικός Αθλητικός Σύλλογος Ν.Φ.
http://www.ionikosnf.gr

 

Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Ο.Χ.Ε.
http://www.handball.org.gr

 

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρησης Ατιικής

ionikosnf handball logo big

© 2016 Ionikos NF Handball. All Rights Reserved.