Πανδαισία χαντμπολ στην Αριστοτέλους

Περισσότερες από 80 ομάδες πήραν μέρος στο «Thesshand 2017».

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης η εκδήλωση street handball «thesshand 2017» με την συμμετοχή εκατοντάδων μικρών αθλητών.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν στο πλαίσιο των εορτασμών για την συμπλήρωση 40 χρόνων από την γέννηση του χάντμπολ στην Ελλάδα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης (ΕΣΧΘ) υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ ήταν ενταγμένη στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα της κομισιόν «Be Active», που υλοποιείται στην Ελλάδα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Παράλληλα το event είχε πλούσια μηνύματα, αφού έγινε συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Παρόντες ήταν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιος Αγγελούδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Γιώργος Δημαρέλος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Ανατολίτης, ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, ο Πρόεδρος της ΕΣΧΘ και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Δημήτρης Σαουλίδης, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «thesshand 2017» Άγγελος Μαυρίδης, ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της ΟΧΕ και Ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ Χρήστος Κοτζαμανίδης, Ο υπεύθυνος αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης και προπονητής χάντμπολ Κώστας Κόκτσιδης, δεκάδες εκπρόσωποι σωματείων χάντμπολ της περιοχής και φυσικά όλο οι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί και προπονητές Ανάπτυξης της Βόρειας Ελλάδας.


*Πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ στην σελίδα της ΟΧΕ στο Facebook

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Αθλητικός Σύλλογος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

 

Διεύθυνση
Νικολάου Τρυπιά 31
143 41, Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πληροφορίες 

ΟΜΑΔΕΣ

 
Ομάδα Ανδρών
Ομάδα Εφήβων
Ομάδα Παίδων
Ομάδα Παμπαίδων Α
Ομάδα Παμπαίδων Β
Ομάδα Μίνι

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

Ιωνικός Αθλητικός Σύλλογος Ν.Φ.
http://www.ionikosnf.gr

 

Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Ο.Χ.Ε.
http://www.handball.org.gr

 

Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρησης Ατιικής

ionikosnf handball logo big

© 2016 Ionikos NF Handball. All Rights Reserved.